Esittely

Ciceron mukaan ”onnellinen elämä on mielenrauha ”. Mielenrauha on sitä, että sinulla on hyvä olla juuri tässä hetkessä. Usein keskustelutukeen hakeudutaan silloin, kun mielenrauha järkkyy.

Jos ihmisellä on ollut paljon vastoinkäymisiä, hänen voi olla vaikea uskoa siihen, että elämällä olisi hänelle jotain hyvää tarjottavana. Kuitenkin kaikkein synkeimmissäkin elämätilanteissa on voimavaroja, ja pohjimmiltaan jokaiseen ongelmaan sisältyy aina myös muutostoive. Koen, että tehtävänäni on ylläpitää toiveikkuutta, koska kaikilla ihmisillä on oikeus tavoitella hyvää elämää.

Olen tehnyt pitkään psykoterapiaa ja nyt minussa on herännyt tarve pysähtyä oman herkkyyteni äärelle. Olen siirtämässä vastaanotollani painopistettä psykoterapiasta intuitiiviseen työskentelyyn ja keskustelutukeen.

Intuitiivisessa työskentelyssä kohtaan sinut tasavertaisena kanssakulkijana. Työskentelyssä pysähdymme meissä olevan viisauden äärelle ja tuon tapaamiseen sen, mitä minussa nousee sillä hetkellä.

Rakennumme vuorovaikutuksessa ja luonani voit pysähtyä ihmettelemään elettyä elämää, mahdollista solmukohtaa ja tai kurkotella kohti tulevaisuutta valjastaen jo sinussa oleva viisaus käyttöön.

Työskentelytapani on tunne- ja myötätuntokeskeinen, sekä lempeän jämäkkä ja välillä voimakkaastikin itseäni ilmaiseva.

Tämän lisäksi tapaan mielelläni pareja ja pienryhmiä.

Huomioithan, että intuitiivinen työskentely ei ole psykoterapiaa, eikä korvaa sitä. Käynnit eivät myöskään ole terveydenhuollon palvelua, joten niistä ei jää merkintää (pois lukien yksilöpsykoterapiat).

Lähdetään yhdessä etsimään tietä kohti arvojesi ja toiveidesi mukaista elämää!